Seleccionar página

Si el teu inseparable amic és el gos, avui des de ShBarcelona et portem informació que et pot resultar útil per moure’t per la ciutat acompanyat/da d’ell, i com gaudir de Barcelona amb el teu gos. Gaudeix de Barcelona amb el teu gos – mastorrencito

A més, coneixem l’afecte que molts dels nostres amics teniu per les vostres mascotes.

Per això entre els nostres habitatges de lloguer hi ha apartaments i pisos pet-friendly on és possible allotjar-se durant el temps que vulguis passar a Barcelona sense necessitat de separar-te del teu gat, gos o l’animaló que sia.

Article relacionat: Botigues d’animals a Barcelona

Guia pet-friendly de Barcelona

El proppassat novembre va aterrar a les llibreries de la ciutat una guia completíssima i molt pràctica, que recull una acurada selecció de 100 adreces dog-friendly de la ciutat, on el gos tindrà obertes les portes de bat a bat, malgrat que no sigui pigall.

La guia es diu Barcelona amb gos, i pots trobar-la a les llibreries, i als taulells d’alguns comerços de la ciutat. El seu objectiu és fomentar les estones de felicitat amb el millor amic de l’home,i no haver d’anar amb presses perquè s’ha quedat sol a casa el gos, tant si sortim a sopar, com a comprar o simplement a prendre unes cerveses.

Hi ha propietaris de gossos i també alguns comerciants, que desconeixen qüestions pràctiques sobre què es pot fer i què no es pot fer amb el gos a la ciutat.

Per a ells, aquesta guia a més de divertida, serà una interessant font d’informació. Inclou una llarga llista de bars i restaurants amb encant que admeten gossos, cafès en els quals quedar-se de xerrada davant un cafè i un pastís casolà amb l’animal al costat, i terrasses en les quals posen aigua als gossos sense necessitat de demanar-ho al cambrer.

També cita altres espais, com l’estudi d’un retratista animal. En qüestió de comerços que admeten mascotes, Barcelona està un punt més europeïtzada que la resta d’Espanya en aquestes qüestions.

¿Què has de fer i què pots fer amb el teu gos a Barcelona?

El llibre-guia és un projecte personal de la seva autora, Micaela de la Maza. Té un cost de 15 € i culmina amb l’apartat “¿Què has de fer i què pots fer amb el teu gos a Barcelona?”.

Inclou una síntesi de l’ordenança municipal sobre la protecció, la tinença i la venda d’animals. Cal tenir en compte que totes les normatives en aquest àmbit són municipals, per aquest motiu no és igual sortir amb el ca al carrer a Madrid, Castelldefels o Barcelona.

Barcelona amb gos dona resposta a dubtes freqüents dels amos, com el procediment a seguir si el ca es perd a la ciutat, quines possibilitats existeixen per desplaçar-se junts en transport públic, etcètera.

No pateixis més i gaudeix de la Ciutat Comtal amb el teu millor amic! Gaudir de Barcelona amb el teu gos és ara més fàcil que mai!

Escrit per Mercedes

___________

Mas Torrencito, la primera casa rural para mascotas que admite personas

y si quieres regalar alguna estancia a tus amigos o familiares entra en nuestra tienda y adquiere un bono con descuento…. La Tienda

Palabras claves: Casa rural girona Turisme rural girona Cases rurals girona Casa rural girona piscina Alojamiento rural girona Cases rurals girona baratas Escapada rural girona Girona cases rurals